Timmy Rabbit


Timmy, Roger Rabbit's biggest fan!

 

 

 


Ögonproblem

Work in progress.

 

Har så mycket jag vill rita och göra klart men jag kan inte då jag har ont i ögat... Hoppas bara det inte är ögoninflamation. Usch. Men så fort ögat blir bra igen ska det ritas för fullt (när jag inte pluggar förstås)!

 

 


countryside


 

 

 


Catwoman


tatuering och slarv


Första "jobbet" jag gjort någonsin och han blev jättenöjd! Hur bra känns inte det på en skala? :D

Simning var det visst inte idag. Det är i morgon men det gör inte så mycket för då hann jag göra lite mer saker idag. Som att tvätta t ex. Usch, haha!
Måste försöka fixa en bok, eller rättare sagt två. Skrivböcker. En till mina drömmar och en till mina sagor. Just nu är allt på lösa papper och massor är då såklart borttappat. Suck. Typiskt mig. Slarv, slarv, slarv. Lika med teckningarna. Därför försöker jag rita så mycket som möjligt i block. Nåja, det ordnar sig nog! (:
Glasögon och att komma ihåg dom

Jag vet att jag verkligen borde använda mina glasögon mycket mer än vad jag gör men jag kommer aldrig ihåg! Kanske bode jag sätta upp en lapp ovanför skärmen? Haha, det skulle säkert inte hjälpa! Men det kan ju vara värt ett försök.
Tror att min syn försämrats yttligare så jag måste verkligen skärpa mig om jag inte vill ha glasögon på heltid (inget fel med det såklart men jag vet inte om jag trivs så bra i glasögon).vinterteckningSatt och mös i älsklingens tröja och kollade på Mumintrollet upplever vintern. Inte för att jag längtar till vintern men det gav mig i alla fall insperation till en teckning. ^^ Nu ska jag fortsätta rita, fast inte något som har med vinter att göra. ... Eller ska jag kanske skriva lite? Vi får se, vi får se!