Inom kort

Ja, det har ju varit en aningens tomt här ett tag nu, vilket är pga flytten. Men nu börjar allt komma på plats och snart kommer älsklingen hem så det blir en del skapande inom kort! Har en maaaaassa skisser så så fort jag får tid ska jag sätta mig ner och göra något mer av dom!So far

Segare än segastDenna började jag på igårkväll. Blir inget till projektet för det gick inge vidare så det får vänta. Ska nog inte göra den på kartong heller. Usch.. är så himla seg.. det går så sjukt trögt att måla så det finns inte men ska försöka mig på det igen nu. Hoppas bara den blir någolunda lik den bild jag har i huvudet. Later!
Det enklaste & svåraste

 

När allt är sådär fel och inte alls rätt och allt är ut och in och upp&ner och kläder sitter fel fast det egentligen är rätt och man inte kan göra sånt som man vill bara för att något är ivägen, då saknar jag Det som mest och vill bara slänga mig över den där höga klippan som står ivägen för och falla tillbaka i armarna på Det som får sluka mig sådär nästan helt, så pass att jag fortfarande är medveten men ändå inte. Så som förrut.


 


Evigt regnande

Det regnar och regnar och regnar... Jag älskar regn men jag blir så jäkla seg! Och det gillas inte.. Jag har dock tänkt komma igång med en målning till projektet (som kommer vara både i blyerts och akryl) om jag bara kan vakna till lite och orka ta tag i penseln. Jag hatar verkligen att jag blir så seg som jag blir när det är sånt här väder. Och det blir ju inte bättre av att jag råkat spela Zelda på DS halva nätterna i ca en vecka nu.. Haha! Hmm.. Nej, bäst jag tar tag i målandet nu!Narr.

Harlequin


Har haft denna i huvudet i över ett år nu. Inte ens skissat ner den så det är ett under att jag fortfarande kom ihåg den och det är jag glad för för jag är faktiskt nöjd med denna.

Skälet till att den stannat i mitt huvud så länge är nog för att det som ligger bakom den gjort ett stort intryck på mig. Ett negativt sådant. Jag vet inte riktigt hur länge sen det var, men minst ett år sen, som jag hörde att en militär berättat på tv att han och hans grupp hade musik på i hjälmarna när dom hade ihjäl människor. Hemskt. För mig känns det som att allt då för dom är som en lek, ett spel, något som vilken grej som helst (nu säger jag ju inte att det är så för dom). Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara då jag inte riktigt finner de ord jag söker. Narr. Det är nog det enda ordet jag kan få fram som beskriver hur jag känner.

Hmm..

Pray


Ja.. Nu är den klar. Eller jag vet inte. Men som det känns nu så kommer jag inte mycket längre med den. Den är ljusare i verkligheten men.. nog snyggare såhär. Hur som helst så är detta den första av två som då hör ihop. Och om den är nån som undrar vad det är för en liten filur som sitter på hennes axel så är det en mus.
Kan hända att jag uppdaterar teckningan vid ett senare tillfälle.

Dags att sova, god natt på er!

På G


Äntligen har jag kunnat fortsätta på en av skisserna. Hoppas bara jag kan få klart den snart. Det ska bli en till som hör ihop med denna men den blir betydligt svårare att göra och kommer då ta mer tid. Får se om jag hinner klart med den innan flytten. Hur som helst, nu ska jag fortsätta innan inspirationen försvinner igen. Och så ska jag titta vidare på Zohan.Kan ni anonyma sluta med ert jävla skitsnack???!!! Jag blir så trött! Jag har snott ett jävla piss! Det är mina teckningar och målningar ur mitt huvud, ingen annans! Hur många gånger måste jag säga det för att ni ska fatta? Ni får tycka vad skit ni vill men håll det för er själva!

All at onceHaha, nu håller jag på med en massa olika ting samtidigt. Har en alldeles för stor hög (igen) med teckningar som vill bli klara. Men den jag håller på med nu blir förhoppningsvis klar idag. Har iofs lite grejer som ska fixas idag men jag tror nog den hinner bli klar.

RemakeEn remake på can you feel the stars som jag då gjorde på fel papper. Är mer nöjd med denna fast ändå inte helt nöjd. Men när fasen är jag det?? Så dumt att jag aldrig kan känna mig helt nöjd. Fick frågan om jag brukar känna mig nöjd med min konst. Jag minns inte exakt vad jag svarade men jag vet att det var ett nej. Måste verkligen jobba mer med det där..


Men det största skälet till att jag inte är helt nöjd med denna är att det blev inte riktigt samma känsla i den som i orginalet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men hoppas att någon kan bortse från det och gilla den ändå.

På G

Har ett litet projekt i blyerts på G, eller det är ett rätt stort projekt för mig. En stor utmaning som kommer ta tid men det kommer det vara värt, hoppas jag. Håller på och skissar lite på det, en massa idéer som snurrar runt i huvudet just nu. Kommer förhoppningsvis utvecklas en aning också, vilket jag ser fram emot som bara den!

Let's go!The painting

Birdie

Done!

Äntligen är tavlan klar! Den var hur kul som helst att göra, utom när det gick åt helvete. Ska snart ladda upp en helbild (och i färg såklart!) men först ska jag ta och fixa med lite annat som måste göras.