PorträttKom på att det var sjukt länge sen som jag ritade ett porträtt så igår började jag på ett. Får se hur det går. :)
Long lost
Hittade den här teckningen igår när jag gick igenom lite skrivböcker. Den har varit försvunnen i snart ett år, haha!
Det är en sida ur boken Mamman och den vilda Bebin av Barbro Lindgren och Eva Eriksson. Fick den när jag var tre och har älskat Barbro och Eva sen dess, så himla undebara böcker verkligen!
Färgerna på teckningen stämmer inte riktigt med hur dom egentligen ser ut men så gott som i alla fall.
Always


Serena


Newnew

Skiss
Har nyss fått upp en hylla vid målarhörnan i sovrummet. Underbart! Nu kan jag äntligen ha tända ljus när jag målar och lite mer ordning och så blev det ju snyggare ock mysigare! Men är dock inte så målarsugen nu. Ska ta och rita lite istället. Dags för en ny teckning här på bloggen känner jag! Later!
Home made

Fann lite ståltråd, en glassten och en bergskristall i min skattkista och fick för mig att göra ett halsband och en pendel. Så det gjorde jag. Tadaaaaaa! Pretty, huh? Nu ska jag ta och ta med mig Ron och sova. Klockan råkade visst bli lite mycket. Dock är jag sjukt ritsugen. Attans. Hoppas det sitter i imorgon med. Nighty night!
Hängare & en röra

Har länge letat efter något att hänga halsband och sånt på men inte hittat nåt än som är sådär wow & jag. Såååå jag gjorde en själv, haha! Allt som behövdes var en galge och lite spik. Hur enkelt som helst, och billigt dessutom. ;) Nu ska jag bara hitta resten av halsbanden och så ska jag ta och sätta upp en hylla så jag kan fixa undan den där röran på byrån, haha! Messy, messy.DreamClose your eyes and you'll see
a world full of prettyness and tea
Based under the shadow of the moon
it glitters and shines like fairydust in bloom
Turtles and octopusses dwelling in the sea
Secrets of the unknown and mysteries of three

Leave me be
Dream a little dream