Gollum


Something big

 

Jag blir galen! Vill så sjukt gärna måla något stort, som detta! Så himla snyggt! Skulle vilja köpa en jättecanvas och gå ut och måla där man kan stänka hur mycket som helst men då skule det förmodligen bara fastna massa  mygg på den, haha!
Men nu ska jag i alla fall ta fram mina akvarellfärger och måla lite och sen ska jag fortsätta på nåt av porträtten jag håller på med. Kommer upp en wip-bild idag eller i morgon! 

Lite midsommarbilder


Blown away

 
 
 
Totally blown away! Älskar't! Sjukt snyggt och inspirerande till tusen! Älskar att titta på time lapse videos!

Nu är jag sjukt sugen på att leka med ritplattan. Kanske ska jag ta fram den en stund. 
 
 

BANG, BANG

 


Ibland blir allt tungt och andningen fungerar inte korrekt. Ibland slutar serier väldigt konstigt och man blir hungrig när man inte vill. Ibland blir tankar starkare än de avlägsna viskningar de så länge varit och ibland måste man sova fast man egentligen inte alls är trött.


Hide and seek

När det är sådär tomt men ändå fullt & alldeles förvirrat inuti & man inte riktigt vågar prata, då gömmer jag mig. Långt bort i en saga.



Mimmli


Fotoryck i dimman



Var ute på kvällspromenad med Mum's hund när jag fick se att det var dimma, som är något av det vackraste jag vet, så jag sprang hem med vovven och hämtade kameran och sprang ut igen. Fick slåss med myggen men det var det helt klart värt. Så sjukt fint!



Fleur



Flower power <3

Så sjukt mys med blommor man plockat själv <3

Jag blir så jäkla less! Som om jag inte redan hade nog med skit att tänka på! Jävla bussskitidioter!!! Skulle köpa ett busskort på hemsidan men det fungerade inte att betala. Yay.. Det står i "mina sidor" att jag köpt ett men inte betalt. Nej för hur fan ska jag kunna göra det när det inte går??! Blir galen! Och så ringer jag men alla som kan något om det hade såklart gått hem. Han jag pratade med sa att jag imorgon ska köpa ett kort på bussen och sen senare under dagen ringa tillbaka och prata med nån som kan. Orkar inte.



Today is a doodle day


Making up stories




Regniga dagar och skrivsug



Det har nu regnat tre dagar i sträck. Trött och seg blir jag då. Så jag tog och flyttad in i sovrummet med böcker och serier, drog täcket runt mig och skissade och målade och skrev. <3
Jag måste verkligen ta tag i skrivandet igen, det är ju så himla kul och magiskt och sådär helt underbart. Bara krypa in i en värld som bit för bit, org för ord, hamnar på papper. <3 När det blir fint väder så ska jag minsann ta papper och penna och sätta mig i fönstret och skriva! Eller kanske på balkongen i trappen? Eller varför inte i skogen? Längtar!