i'm not ready to make nice...


skissa hela nattenSkissa, skissa, skissa! Skulle kunna sitta uppe och rita hela natten men det går inte, har ju massa matte att ta itu med i morgon. Attans.

starry sky
En målning jag jobbat med ett bra tag nu. Dock suger pappret så jag den blev inte alls så bra som den kunde ha blivit men det är ju lätt att vara efterklok. ;D Och kvaliten på färgerna är ju inte direkt att hurra för... Billigt skit.
Hur som helst så är jag rätt nöjd med den ändå. Den blev okej trots det kassa pappret och färgerna. ^^

Pissförkylning!Shit vad jag är förkyld alltså... Halsont till tusen, yrsel, helt slut, snorig som jag-vet-inte-vad, förmodligen feber och nu har jag börjat hosta också. Så jävla typiskt. Igår trodde jag att jag började må lite bättre men icke.
Jag klarar inte av att bara ligga i soffan och göra ingenting. Jag blir galen! Och idag är det dessutom årsdag för mig och älsklingen! Två år sen vi förlovade oss. :D Och jag ligger i soffan och är sjuk... Inget äta ute idag då alltså... Hooray... Och USBn till DSet är trasig så jag kan inte spela de nya spelen heller. Bläää...Hooray...

 

Haha, jag kan inte prata! Hooray... Får verkligen inte vara sjuk men det är klart att jag blir det då. Piss. Ont som bara den gör det i halsen... Undrar om man ska ta och köpa lite halstabletter kanske. Kan vara bra. Nej nu ska jag försöka få i mig lite te!

 

 


Fuckfuckförkyld


 

Såklart att jag ska gå och bli förkyld när jag verkligen inte har tid med sånt. Jag blir så trött. Jag har inte tid att vara en zombie! Verkligen inte. Fanfanfan! Måste bli frisk tills måndag i alla fall. Jävla skit.