Sunset Bird


God jul!

<3

Julmys & Gollum


SagaHur mycket jag än försöker så får jag inte grepp om hår. Har suttit i timmar nu med denna, orkar inte mer haha! Men men.. övning ger färdighet (but when?!). Borde kanske inte ha gett upp men var rädd att förstöra henne totalt om jag inte slutade. Kan ju hända att jag nån dag får för mig att finslipa lite, vem vet. Sen blir jag så trött på min scanner som tycker att alla teckningarna ska vara flimmrigare än flimmrigast... Suck.Tiny

Tiny golden table <3 (blue)

MarknadSitter och myser i älsklingens tröja och tittar på Dieselråttor & Sjömansmöss. Snart ringer kusinen (som egentligen skulle gjort det för länge sen, haha) och då ska jag ta och hoppa iväg till Julmarknaden. Skojsigt!Längtar!

Jävla huvudvärk! Usch. Blir så trött!
Älsklingens och min julklapp kom med posten idag! Längar tills vi får öppna det! Vet ju redan vad det är för något då vi beställde det till oss själva. Det är något helt awesome som jag längtat ihjäl mig efter!
Nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta titta på simning och slå in julklappen.
(Haha, älsk ringde nyss och sa att det är simning på tv. ^^ Älskar honom! <3)
Sen ska jag försöka rita lite. Kliar i fingrarna så jag hoppas huvudvärken går över snart, i alla fall så pass så jag orkar göra mer än ligga i soffan.

Snöööö!! <3

(En till bild finns på Blue)


När jag vaknade i morse och tittade ut möttes jag av detta! Hur underbart?! Hoppas det är så fint när det är jul! Så himla mysigt! Ska försöka bli klar med målningen jag håller på med idag också. Tror inte det är så värst långt kvar. Men ja,.. man vet ju aldrig, haha!


Mysdags

(För mig är det flimmer ibland på översta bilden och ibland inte, what's up with that? :S)


Måla, måla, måla! Faaaast, nu så tror jag att jag tar och byter till blyerts. Om jag nu kan ta och vakna till någon gång. Så sjukt seg, haha! Lite skissning till och börja med kanske. Och en stor kopp varm o'boy + The santa Claus 2!

Marielle


Naiya


Trasig tå och annat

Skulle ha städat och fixat en massa här hemma idag men så blev det inte. Istället gick jag och fick en tång på stortån så det blev en spricka i den och nageln blev blå och golvet fullt av blod. Ont som bara den gjorde det, och gör fortfarande (fast inte lika ont som tur är). Suck. Alltid är det nåt. Igår ramlade jag i trappen hos Mum och slog i benet så jag har nu ett stort blåmärke där och så gör det jätteont bara man råkar komma åt. Haha, det går bra för mig. Tur att jag har världens bästa pojkvän i alla fall!

Nu ska jag ta och fixa iordning lite på skrivbordet, ladda upp några bilder på tumblr och sen ska jag ta och rita lite och glo på nån film/serie.
Lite X-files kanske. ;)

(Ska försöka få upp nån teckning här idag, eller skiss om jag inte hinner. Någonting blir det i alla fall! :)