Ink


Snabbskiss, fel och stress

Suck. Det verkar som att ingen kan se min blogg längre. Fy så drygt. Undrar vad som är fel..

Sitter och tittar på Hitta Nemo och letar inspiration som tusan. Så sjukt brottom med arbetsproverna nu så det finns inte men det ska gå, jag ska klara det! Är bara så himla trött hela tiden pga allt piss runtomkring.. Sjukt jobbigt men aa.. Som sagt, det ska gå.


Såååå... Det är en aningens dålig uppdatering här nu pga stress och så. Fortfarande. Ska försöka bättra mig så fort som det bara går. Och så ska jag försöka komma underfund med varför min blogg inte går att se. Vet inte om det är så för alla men ja. Ska fixas!


Nu ska jag fortsätta med inspirationsletandet.
Later!

A boy and his crow
Boing


ZzZzZzZz...


Är så himla trött så det finns inte. Klarar inte av att vara uppe sent längre, haha. Blir super seg dagen efter.. Och jag som skulle fixa en massa idag.. Suck. Får lägga mig tidigare ikväll och göra det i morgon istället. Måste verkligen bli klar med i alla fall två punkter på listan med arbetsproverna i helgen. Men inte lätt när man är såhär seg..

l'amour


bending and turning


kroki
Hittade en helt underbar sida, pixelovely.com, där man kan träna på att teckna människokroppen. Precis vad jag behövde! Kul när det är på tid!
Man kan även öva på att teckna djur. Hur bra sida som helst! Testa!