Storm lover

Storm och gigantiska vattendroppar! Fast nu börjar det klarna upp. Tusan.
Jag älskar stormar! Tänk att få vara en storm chaser! Wow! Kolla bara in detta! Amazing!




Svaga handleder


Pewh! Nu är dagens måsten avklarade. Och en lykta blev det i farten. Fin va? Den kommer passa superbra på balkongen när man sitter där på kvällen och
ritar och äter vattenmelon eller jordgubbar. Mys!

På tal om vattenmelon, köpte en stor en idag. Sjukt tung! Har så svaga handleder så jag trodde inte jag skulle klara trapporna men det gjorde jag. Woo!
(Tur det, annars hade jag fått städa trappen och det har jag ingen lust med alls. )


Nu ska jag redigera lite bilder och sen blir det balkongen tror jag! Hej så länge!




Done


Översvämmad




Jävla bilkö







Äntligen hemma. Firade twinsen (grattis på er! <3) runt två och sen åkte vi hemåt halv fyra. Trodde vi skulle
vara hemma till ca halv sex men icke. När vi var suuupernära Söderhamn så tog det stopp. Fick stå still i en timme.
Så jäkla typiskt. Och jag som inte kan sitta still i över huvud taget utan att ha något att göra. Och DSen och ritgrejerna
låg ju såklart i bakluckan. Usch vad irriterad jag var. Men nu är vi i alla fall hemma. Skönt!
Veckan har varit så himla nice! Blev dock inte så mycket ritande men däremot blev det en massa bilder! Som då
ska upp på blue. Får se om det blir några i morgon perhaps.
Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Fy bubblan så trött jag är.
Äntligen hemma! Firade twinsen (grattis på er! <3) runt två och sen åkte vi hemåt halv fyra. Trodde vi skulle vara hemma till ca halv sex men icke. När vi var suuupernära Söderhamn så tog det stopp. Fick stå still i en timme. Så jäkla typiskt. Och jag som inte kan sitta still i över huvud taget utan att ha något att göra. Och DSen och ritgrejerna låg ju såklart i bakluckan. Usch vad irriterad jag var. Men nu är vi i alla fall hemma. Skönt!


Veckan har varit så himla nice! Blev dock inte så mycket ritande men däremot blev det en massa bilder! Som då
ska upp på blue. Får se om det blir några i morgon perhaps.


Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Fy bubblan så trött jag är!




Grattis på er!

Twins

Idag fyller mina småbröder hela 20 år! Grattis! <3




En hjord elefanter

Var tvungen att ta en bild på Stilo nu när han äntligen somnat. Så sjukt söt!


Sitter med lillebrors bärbara och njuter av tystnaden. Är hundvakt igen fast hemma hos Mum och hon har ju också en hund, som självklart blev alldeles överlycklig när det kom en liten lekkamrat. Dom lekte och lekte och lekte. Gick inte att skiljadom åt. Sjukt sött men jobbigt som tusan när dom aldrig slutade. Lät som en hjord med elefanter som sprang omkring. Men nu sover båda två. Lillen ligger i sin korg brevid mig och Wilma liggen inne hos älsklingen som tittar på tv.

Nu ska jag ta och rita lite och fortsätta njuta av tystnaden. ;)



New in




Fick världens snyggaste tee av älsklingen, en Guns n' Roses skiva av Dad och så den svarta akrylfärgen av Annie.  Woo!!

Så himla trött.. Försökte sova men det gick inte. För mycket tankar och skit. Och så ska man upp fem.. Yay..
Hatar att vara ensam. Och så har jag visst glömt gå ut med Wilma, haha. Bäst jag gör det nu. Släppa in Ron kan ju vara bra också.  

Night



Grattis Mum!



Såhär blev det färdiga kortet. Ska vara lite ljusare färg på håret men är inte van vid programmet Mum har på datorn så det fick bli lite fel. Roligaste jag målat på länge, haha!



Kort in progress




Sitter hemma hos Dad och tittar på Jurassic Park I med älsklingen och min ena lillebror och fixar med kortet till Mum som fyller år i morgon. Börjar bli trött så det är nog bäst att börja måla nu. Visar hur den blev i morgon!



Instängda känslor

Lips red as the rose


Hmm.. Har kvar några porträtt jag vill rita och även några skisser på några filuer i samma stil som t ex den här men dom får vänta lite för det är så mycket
känslor nu som varit instängda allt för länge. Men snart så! Skulle vilja hinna med en målning också innan fredag. We'll see!






Hide

Hide and seek

And...

En liten sneak peak!




I have the power!!

He-Man


Älsklingen fyller år idag så målade denna åt honom. ^^

Har några teckningar på G men det är ganska så fullt upp nu och kommer vara det hela veckan. Sen åker vi bort på fredag, blir borta tills på söndag och sen åker vi bort igen och blir då borta till den 29e. Kommer uppdatera men kanske inte så mycket.




Blind

Bruce Willis


Ännu ett porträtt minus i högen! Woo!
Lite slarvigt sådär men jag gillar't! Dock skulle jag vilja fixa till hans tänder.. Ser jag nu.. haha! Så kan det gå när man stirrat sig blind.




lite kletigt

Rihanna


Lite kletig blev den i datorn men det gör inte så mycket. Rätt nöjd. Nu ska jag rita liiite till och sen sova.



feelings, feelings & more feelings

Where art thou?




Stupid thoughts and backache


Skiss





Rihanna in progress


Oh my!





Helt amazing! Finner inte ord.. WOW!!
Hur coolt vore det inte att kunna måla sådär?? Tusan också.. Nu vill jag måla men jag kan inte för jag måste städa. ... och jaga ut en geting ser jag nu! Men sen så!




Milla Jovovich

Milla Jovovich




Porträtt på G

Tjuvtitt


Sitter och ritar för fullt. Har inte fått något gjort alls under de tre senaste dagarna så det känns superbra att ha kommit igång igen. Snart klar med teckningen ovan! (Work-in-progress-bild finns här)

Gick igenom massa teckningar idag och fann en hel hög med ofärdiga porträtt och den jag håller på med nu var ett av dom. Måste verkligen försöka göra klart dom för jag ha en massa bilder i datorn jag är sugen på att rita av. Tänker inte göra högen ännu större för då kommer de aldrig bli klara och det vore ju synd.


Fy så irriterad jag blir när inläggen inte dyker upp på en gång när man publicerar! Blä!



Magi

Som ett magiskt äventyr i rymden


Det blev en ny header i alla fall. En ganska så rörig en, precis som det ska vara! En underbar och alldeles magisk röra! För det är just vad jag tycker tecknande/målande är, magi. Man kan skapa precis vad man vill när man vill. Helt underbart!




flimmrigt

Nom, nom!


Så, nu är headern ändrad! Det blev dock lite flimmrigt vid teckningarna så jag ska fixa det sen för jag har inte riktigt tid nu. Men snart så!
Hmm.. eller så blir det en ny header.. har så många idéer.. Får fundera lite på det! ^^




Eat me

Eat me


Fy farao vad jag hatar detta. Nu har jag ont i ena armen igen. Och inte nog med det så har jag varit yr hela dagen. Det börjar avta nu (yrseln) så jag hoppas det är helt borta snart.


Jag vill fixa till bloggen lite, den ser så tråkig ut, men kan ju inte göra det när jag är yr. Om jag mår bra i morgon så ska jag försöka fixa klart med nya headern, vet inte riktigt hur jag ska göra med resten av bloggen så det får nog bli lite senare. Kommer nog inte ändras sådär supermycket men en del i alla fall.




a bit of inspiration

source

headache


Blä.. Har haft ont i huvudet sen runt elva igår kväll. Och först nu börjar huvudvärken äntligen avta. Usch, hatar huvudvärk. Och jag lyckas alltid vara som mest ritsugen då också. Såklart. Men nu kan jag nog rita lite tror jag! Så jag ska sätta mig i soffan med pennor, papper, ett glas iskallt vatten och Sabrina på tv:n.

Later!