Första advent och allt

Låg i soffan med älsklingen och mös och tittade på The Smurfs, som var helt underbar, och när filmen var slut gick jag in i köket för att hämta något att dricka och fick se att det snöade! Hur nice?! Haha, och jag som hela tiden gått och sagt hur mycket jag inte vill ha snö, hur mycket jag hatar den. Men om sanningen ska fram så har jag alltid älskat snön, ända sen.. ja, alltid. Åh! Så himla underbart med snö! Hoppas bara den är kvar i morgon..
Och så är det ju första advent! Det går så fort så jag vet inte vad, hoppas bara julkänslan kommer snart. Älskar den!

Nej, nu ska jag faktiskt ta och skriva lite på en av berättelserna jag börjat på, medans myskänslan sitter i.


 

 


Magi var ordet

Source

Fann dessa helt magiska akvarellmålningarna när jag satt och googla efter tips. Sådär skulle jag vilja kunna måla! Helt sjukt vad bra gjort! Magi var ordet!



Meow


Ofelia, viskade hon



Fann en gammal skiss idag som jag fortsatte på och som ska bli en målning. Kan se färgerna och allt så himla tydligt men jag vill även att den ska bli en teckning i blyerts på större papper. Hmm.. Undrar vad jag gör först.



Key holder


Silhouette girl II


Key holder II


Over all



Oh my vad jag har kämpat med denna, haha! Och ändå inte nöjd. Lyckades få en stor svart fläck på den så fick börja om på nytt. Suck. Det jag inte är nöjd med nu är halsbandet, skulle ha varit mindre men det är ju liiite svårt att fixa nu. Annars är jag nöjd som tusan! Älskar att göra siluetter, så sjukt kul verkligen! Ska visa hela strax!



Blackness


Måla, måla, måla, måla! <3



I so totally wanna go!!!!!!!!



Dock är clowner något av det läskigaste jag vet men ändå! Fatta vad awesome! :D Nån gång ska jag fan lyckas ta mig dit! Har bestämt sen jag var jätteliten att jag nån gång (helst fler) ska fira Halloween i USA. Det är ett måste helt enkelt. Och hur awesome vore det inte att då gå på Halloween Horror Nights??



Yes it is.



Tänkte bara säga att dricka blåbärsoppa med sugrör is the shit.


Rubrik hit och rubrik dit



Varför kunde jag inte bara valt den där mandarinen till middag istället för den där äckliga mackan?! Nu mår jag ju illa. Suck.


Sitter och tittar på The Haunting med tända ljus och rökelser. Känner mig helt förstörd och tom och vet inte vart jag ska ta vägen men nu skiter
vi i det. Kanske ska jag ta och rita lite? Skulle vilja måla men orkar icke idag heller.
Egentligen orkar jag inte rita heller. Har ingen lust att göra någonting alls.



Ignorera

Varför är jag så himla sugen på att måla nu för?!?!?! Nej. Ignore, ignore, ignore. Ska minsann bli klar med denna. Sen kan jag måla hur mycket jag vill. Typ. Haha!

NY DESIGN

Oh my.. Att skriva för hand gick käpp rätt åt skogen ser jag, haha!
Det står: "Art, she said  It is my life's story, and a love story it is"

 

Nu är den nya designen klar!
Det är så mycket mer jag skulle vilja göra men just nu så står det still i huvudet så jag får fixa med den lite då och då helt enkelt. Blev i alla fall 10 ggr bättre än den förra, som jag tycker var för stor och rörig.
Headern ska i alla fall ändras en aning inom en snar framtid. Men så länge får Milli sitta där. ^^

 

(Ser du inte den nya designen, tryck F5)

 


Milli mus



Det blev ingen skiss. Eller.. ja, man kanske ändå ska räkna den som det. Jo, det är en skiss. Ganska slarvigt gjord så ja, haha!
En skiss av en mus som heter Milli som jag frunderar på att skriva lite om. Men det får nog bli ett lite senare projekt för först vill jag bli klar med det jag skriver om nu. Och så har jag en massa annat att rita klart och så också. Men sen så!



Förkyld hit och förkyld dit


Bild från fotobloggen


Äntligen kan jag skissa igen! Har inte haft någon ork what so ever på hela veckan (förkyld) men nu börjar den sakta komma tillbaka (hoppas jag). Är helt slut i hela kroppen men nu orkar jag i alla fall sitta upp så pass länge så jag kan skissa lite. Så räkna med att det kommer laddas upp en skiss här inom kort! :D
UPDATE: Blev ingen skiss idag men det kommer en i morgon, det lovar jag! Fastnade med den nya designen som är på G.




Amazed!

BIG BANG BIG BOOM - the new wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.


I wanna see mountains


Wish



Fy så jag önskar att jag hade en bärbar dator (lillebrors på bilden). Så himla mycket lättare det skulle vara då. Kunna ligga i sängen (eller vart man nu får för sig att vara) och skriva, titta på film när jag målar, ha med på tåg osv och allt vad det nu är. Meeeeen icke. Suck. En dag då jäklar!