Maya


Mermaid goes nuts

Haha.. Fy vad jag inte gillar min scanner. Funderar på att börja fota teckningarna igen istället.

Zeela

Sitter och klottrar ner en massa konstigt nu då mitt huvud är alldeles fullt. Var länge sen jag gjorde det. För länge sen. Önskar dock att jag hade en bättre scanner.. Men ja.. Får gå ändå.


Yes.

Yes, that is my shadow.

Yes, I want a onepiece.

And yes, I sure am tierd.

Aria


Pretty

"Silhouette girl"Pretty, huh? ^^

Har länge tänkt göra något sånt här. I ett par år faktiskt. Lazy. Men nu har jag i alla fall gjort en och jag är helnöjd. Nu ska jag ta och fortsätta på en teckning innan jag blir för trött. Later!

I like my dreams

Ibland tycker jag väldigt mycket om mina drömmar. Som t ex när dom leder till skisser som denna.

EkoMåste verkligen fixa tavlor. Det ekar så in i helvete i vardagsrummet. Undrar om det hörs hos grannarna, haha. Målningen jag håller på med nu kommer förhoppningsvis hamna på väggen. I hope. Bara den bilr bra så! Tänkte jag skulle bli klar med denna och en till innan fredag då det e fest och jag vill inte att det ska eka så som det gör nu då, haha! Nej, nu ska jag ta och läsa lite och sen blir det sängen. Hörs i morgon!

Hur söta??

Jag smälter! Var bara tvungen att dela med mig. ^^

W.I.P.

Work in progress


En utmaning. A3 och dessutom en hand. Men hittills går det bra! Bara kreativiteten kan hålla sig kvar hos mig och inte hela tiden sväva iväg. Måste dock lära mig att pausa i fem till tio minuter till och från när jag ritar/målar. Så att jag inte stirrar mig blind och sen blir allt fel. Har under de timmar jag ritat på denna lyckats pausa i fem min hela två ggr, haha! Framsteg. ;)