NEW E.Art

 

Fick för mig att byta blogg så det var vad jag gjorde.
Här är den nya bloggen: ellieart.blogg.se
(hade länkat bilden förrut men den vill visst inte fungera längre, sorry! Tack Amanda)
Ses där!Abelia

Abelia = sigh, breath

A3 och trötthet

 

Snart klar med denna. <3 A3 blev det den här gången, älskart! Laddar upp hela i morgon så fort jag blivit klar.
Så sjukt lång dag... En aningens trött... Hatar väntrum. Och nu är klockan sådär mycket igen. varför går jag inte bara och lägger mig??


Me wants it

(source)
 
Jag vill ha en kalligrafipenna. Snälla?Make good art

 

I wanna read a lot of books and write and draw and get up a little bit later in the mornings and pretty much do as I want.
Och nu blev detta på engelska men det gör inget.
Hur som helst så är detta ett tal av författaren (Åh, jag älskar ordet författare!) Neil Gaiman på University of the Arts.
 
Superbra och massa peppande! Galet skrivsug fick jag också, haha! 
 

Tack Sofia!


Dear diary, today I feel like a zombie.


Här ska pluggas!Fick hem dessa två böcker idag, som jag längtat!  Nu ska jag plugga färg och teckning som tusan. Eller ja, så fort som jag är klar med allt inför utställningen. Vilket påminner mig om att jag borde sova nu. Men vill inte, haha!


Fail och bråttomKlart att det skulle bli en fläck på ena målningen... Suck. Aja.. Bara att göra om den. Hur som helst så flyter det på bra nu inför utställningen tycker jag. Är en aningens bråttom dock men mest med fotona. Ska tvinga mig att sitta från åtta till elva (då simningen börjar, haha) i morgon och fixa med dom och fortsätta mot kvällen sen så jag kan skicka efter dom senast på måndag morgon. 
Nej, back to work!