Don't worry


Angelina


TORSDAGSTEMA: Utifrån en text

Big Girls Don't CryBugger. Har totalt glömt vart jag fick texten ifrån. Men aja, det får gå ändå. Här är i alla fall min tolkning av veckans torsdagstema som då är: "utifrån en text", av Emilia. Riktigt roligt tema, finns så oändligt många möjligheter!Kvällsskiss - Breathe


Aquilia


På cirkus

Selma


Då var mitt första torsdagstema avklarat! :D Underbart tema av Sofie!Valentine


Tävlar!Är med och tävlar här med denna teckningen (+ en till som kommer upp på torsdag)! Om jag blir utvald och du känner för det, rösta! :D

PeekUndrar om man ska haka på torsdagstemat kanske! :D

Unexpected


Victor


Gone like that

Suck. Timmarna bara flyer iväg. Ska inte hålla på med bloggdesignen på vardagarna märker jag. Inte blev det som jag ville heller. Sååå ska ändra på det i helgen.
Och.. eh.. Ja.. Det var det, haha!

The witch(Hmm.. Skulle nog ha fixat den lite i PS.. Men orkar inte nu, haha!)


Lite såhär kan det se ut när jag sitter uppe lite för länge om natten och ritar och målar till små sagor som svävar omkring i mitt huvud, måste blir bättre på att skriva ner dom så dom inte försvinner. Kanske dags att leta reda på ett nytt block.LacyRåkade paja den (skrynkla till) så nu får den vara klar. Helt okej ändå! Hmm.. Kanske fixar till den lite senare.Coming up!


Detta är då vad jag pysslar med nu. Medans jag dricker te och tittar på Vi Fem. Awesomeness.
Snart är det fredag igen, veckorna går så sjukt fort sen jag började praktiken. Undrar om det blir valbo i helgen. Skulle behöva titta in på panduro och köpa en blenderpenna och byta en grej. We'll see!
Nej, tillbaka till ritandet!