(Slarvig nattskiss) Harvey.


Lily
Ursäkta de dåliga bilderna. Var så dum och inte fotade den utan ramen innan jag gav bort den till kusinen. Suck. Men hon kanske kan ta en bättre bild sen som jag kan visa. ^^ Rätt nöjd me den faktiskt. Taggad till tusen på att göra en till så nu ska jag ta och titta på nån skräckis och skissa lite innan jag slocknar.DagensVaknade, gick till praktiken, pratade engelska (finally, allt för länge sen nu) med två som sa att deras bil pajat och undrade om dom kunde stanna en stund, gick hem och jobbade lite till, pysslade och nu sitter jag här och målar, dricker te och tittar på filmen The Inkeepers som för övrigt nu är slut.
Det var väl intressant va? ;D

Ska ta och rita lite idag också. Kanske kommer upp nåt. Who knows. Later!

Medusa


Måleri målera


Stardust


Asshole

Det är visst lite tomt här men det kommer, jag lovar! Är bara mycket nu när jag börjat praktiken och på köpet blivit förkyld. Har ont i hela kroppen och ryggen värker sönder mig om nätterna så inte mycket sömn heller. Thumbs up!
Nej nu måste jag tillbaka till soffan och vila. Snart dags för sängen I think (efter att jag tittat klart på Girl Interrupted). Vill så gärna rita men förkylningen låter mig inte sitta upp så länge. :/
 

 


Pannkakstårta


Gjorde en pannkakstårta igår med Annie och spelade Little Big Planet 2 hela dagen (och natten), awesomeness!