A little bit of light


Cutie


Hej



Trots att jag var uppe till strax innan fyra i morse så är jag hyffsat pigg idag. Haha! Kunde lätt ha dygnat men hur smart hade det varit? Då hade jag inte orkat med att jobba med lite saker inför september idag. Och så ska jag strax  åka iväg och köpa en present till älsklingen.

Har fotat en massa de senaste dagarna (fy så jag saknat det!) så blue ska uppdateras lite idag. Hamnar nog något foto här med.

Nej nu måste jag ut och fota lite innan det är dags att dra!



View



Satt i fönstret och skissade och fotade lite med Annies teleobjektiv. <3



Allice


It's a different world down there



Fick ett ryck igår kväll och hoppade ut med kameran. Så himla fint ljus och sådär lagom varmt. Har inte varit ute och fotat så sen i slutet av förra somaren tror jag. Alldeles för länge sen.. Älskar att vara i skogen och fota, blir adrig samma som innan, alltid något nytt att upptäcka. Älskar't! Krypa i gräset, hoppa över diken, fastna i lera, snubbla på rötter osv. Längtar tills i morgon för då ska jag och Annie ut och fota till hennes fotouppgifter. Woop, woop!



Get inspired

rad 1 rad 2 rad 3 rad 4



Miley


Dreaming myself away

source


Late night again

Coming soon



Things II




I'm back!



Var ett tag sen nu som jag ritade något mer än skisser och smått. Så himla skönt att vara tillbaka igen, känner mig så sjukt inspirerad och idéerna
flyger omkring som galna fåglar i huvudet på mig. Hoppas bara detta håller i sig så jag får saker gjorda innan september.


Pretty pictures

source



Flower rain


Sitter i sängen och tittar på Buffy och ritar blommor och filurar lite på idéer till utställningen. Borde sova men jag kan inte. Vill inte. Varför är jag alltid som mest kreativ på kvällen & natten??



Last night


doodle, doodle


Vitsippor <3