Meet Roald DahlIdag har jag pratat med Roald Dahl, haha! So fun! Älskar hans sida (HÄR), älskar hans böcker! Och Quentin Blake's illustrationer är helt
underbara! Honom kan man hitta HÄR.
Nej, nu ska jag städa skrivbordet och glo på Game of Thrones och sen ska jag skapa!ÄventyrHar äventyrat hela kvällen. Så himla skönt att bara låta fantasin styra totalt och försvinna in i min egna lilla
fantasivärld. Kvällens äventyr resulterade bland annat i denna skiss. Måste öva som tusan på bakgrunder (natur
& sånt) för jag har så sjukt mycket i huvudet. Men nu är jag trött så det får bli i morgon.I love art that makes me laughTittade runt lite på deviantart och fann denna av  Kim Smith. Figuren längst ner är gjord efter en padda. Man kan skapa så himla kul
figurer med djur som grund och detta är ju ett jättebra exempel!
Tusan att jag alltid ska bli så inspirerad just sent på kvällarna... Men i morgon är det ju fredag och då kan jag vara uppe längre och
skapa! Woop, woop! Men nu är det dags för sängen och lite läsning!TORSDAGSTEMA: i min väskaVeckans torsdagstema: i min väska av Sofie

Detta är då vad som för tillfället fanns i min väska.
Lite pennor + sudd, ritblock, te, skrivblock, pysselsax, en rostig nyckel, glasögon, kamera, usb, 32 pece, i-pod, DS lite
och boken the Witches av Roald Dahl.

Lite slarvigt? Haha! Ja, men det gör inget. Jag gillar slarv. Dock så hade jag önskat att jag inte glömt bort att använda penseln.
De är nämligen färglagda med akvarellpennor. Men men!

En till bok

Ännu en bok! <3 Åh! Jag vill läsa dygnet runt!! Men det går ju tyvärr inte... Får helt enkelt nöja mig med kvällarna.
Kan knappt vänta tills jag kan börja med denna (läser ju den här nu)!


Me wants

Sitter och drömmer om skateboards & longboards.
Fann t ex dessa på stadium.se. Är sjukt sugen på den högst upp till höger.
Önskar bara att jag hade mer pengar. Nu på direkten. Om jag ändå kunde trolla, haha!

 
Här ska läsas!TORSDAGSTEMA: Min låtsaskompis

Kritor + liner

 

Veckans torsdagstema: ”Min låtsaskompis” av Caty. Underbart tema!

Jag funderade länge och tänkte att jag skulle hitta på en låtsaskompis utifrån hur jag är idag men jag valde istället att rita en jag hade när jag var liten.

 

Han heter Moo och är stor och blå med röda kinder. Han har mjuk och rufsig päls med färgfläckar som aldrig gick bort, han fick dom en gång när vi målade med fingerfärg.

Han är alltid glad (om han inte gjort illa sig eller så), varm, äventyrlig, lite klumpig, modig, påhittig och allt som är bra.

Fanns alltid där när jag behövde honom och att klättra i träd var han bäst på!

Han brukade hjälpa mig att städa mitt rum så vi kunde gömma undan alla skatter vi hittat innan Mum slängde dom, för hon ansåg ju att de var skräp. ;)

 

Ja.. Det var en av mina låtsaskompisar det :) hhhh

Insane!En dag ska jag kunna teckna lika bra som Ileana. Helt sjukt vad vissa kan! Hur bra är inte teckningarna ovan liksom?? Jag blir galen! Som händerna till exempel, jag tycker händer är så sjukt svårt att rita! Men jag ger minsann inte upp jag inte! Här ska övas! ;D Ja, ikväll efter praktiken då, hehe.


Emanuel


FramedRamade in och hängde upp den på väggen i sovrummet. Pretty, huh?
Gjord med b, b2, b4, b7, röd akvarellpenna och vit pastellkrita på kartong. Eller vad det nu är för något. Vill ha tag på mer för det var sjukt nice att skapa på! Har runt fyra lita stora bitar till så det kommer fler verk inom kort!Warrior


Ajje

Frukost<3


Blev ingen lång dag alls på praktiken idag, gick hem vid lunch för jag haft massa ont i ryggen hela dagen, och då är det ju inte så kul att stå och bära runt saker i åtta timmar.

Sitter och tittar på filmen Hugo, helt underbar! Får mig att tänka på när jag var liten, älskade att plocka isär saker och sätta ihop dom igen och hitta på nya.
Sjukt fin film!

Får se om denna blir klar idag också. Mycket möjligt!
Later!wipwipSitter med denna sötnos (bilderna ovan), pratar med Annie i telefonen och längtar tills nästa helg. Det är egentligen alldeles för sent men vill inte sova, inte än. Måste fortsätta lite till men sen blir det sängen, annars orkar jag aldrig träna i morgon innan frukost, haha!


Vince

Sitter och bläddrar i en bok om Vincent Van Gogh. En av mina favoritkonstnärer by far. Älskar hans målningar, hur han målar, hans penseldrag. Ser så levande ut, som om det rörde sig. Gorgeousness.


JesseEn snabb natt-teckning. Nu blir det sängen för mina ögon orkar inte hålla sig öppna.. Tusan också. Jag som ville lägga mig och se på nån tecknad film. Hmm.. Kanske kan börja titta i alla fall, haha!Wave loveFick inte riktigt till färgerna med kameran så jag försökte i photoshop men det gick inte riktigt där heller. Man ser dom bättre på närbilderna här.Blue waves IINu är den klar! Visar lite senare!Blue wavesÄntligen helg så jag kan måla, längtat hela veckan! Jag älskar verkligen att måla. Bara släppa allt och låta penseln och fantasin ta över. Denna ska sitta i vardagsrummet när den är klar. Ovanför soffan.
Nej, tillbaka till målandet!Things(Bättre bilder på: Blue)TORSDAGSTEMA: min kroppTorsdagstemat den här veckan är min kropp, av Stina.

Jag glömde helt bort det tills för en stund sen så det blev bara en skiss i kol. Tusan också. Jag som var så pepp på det här temat! Men men, blev rätt hyffsad ändå! Utom huvudet dvs så ignorera det tack. ;D Och så var det ju det där med min kropp, och det är det ju inte.. Men äsch. En kropp i alla fall!
Älskar att teckna människokroppenCornelia


Lucy Lou


Beetle love <3


Right now:


Beetle love<3Leguan


TORSDAGSTEMA: LyckligDenna veckans torsdagstema är lycklig, av Smäm. Och detta är då mitt bidrag. En lycklig tjej med messy hair. <3


Promarkers & liners


Atarra & Arria


TORSDAGSTEMA: vårkänslorBlev lite mycket denna veckan så glömde totalt bort torsdagstemat vilket resulterade i ett lite slarvigt bidrag meeen det är ju alltid något!

Veckans tema är då vårkänslor, av Emilia